Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Roadshow – Aker Offshore Wind – Egersund

July 4, 2022 @ 12:30 - 17:00

Velkommen til Aker Offshore Wind Roadshow i Egersund Energy Hub.

Aker Offshore Wind inviterer til Offshore Wind Roadshow og B2B-møter i samarbeid mellom Energy Innovation / Egersund Energy Hub, Norwegian Offshore Wind, Eksfin, Norsk Industri og Achilles.

Møtene vil finne sted MANDAG 4. juli i Egersund Energy Hub.

I etterkant av plenumsprogrammet er det mulig å booke B2B-møter med Aker Offshore Wind, Eksfin, Innovasjon Norge, Achilles og Næringsforeningen i Stvangerregionen.

Program:

12:30: Velkommen og innledning ved Frank Emil Moen, Energy Innovation/NOW og Rolf André Leidland, Eigersund Næring og Havn.

12:45: Aker Offshore Wind. Planer og muligheter, Magnus Bårdsen og Anne Karin Knausgård,

13:45: Pause

14:00: Eksfin – “Finansiering til SMB – vi hjelper din bedrift med vekst og eksport” – Bodil Sannes-Vardenær

14:15: Innovasjon Norge – Entry Program – Offshore Wind’ – et program for å bygge kompetanse for selskaper som skal inn i havvindsektoren, internasjonalt. Ann Elin Hattrem, Innovasjon Norge.

14:25: AchillesGlobal risikoreduksjon, Carsten Krøger

14:35: PAUSE (og avslutning for de som ikke har meldt interesse for B2B-møter).

14:45: B2B-møter med henholdsvis AOW, Eksfin, Innovasjon Norge og Achilles – 10 minutter settes av til hvert møte og pågår så lenge det er selskap som ønsker møter. Det settes av møter til maksimalt 18 selskap, så her er det først til mølla. NB! Fint om kun 1 person per selskap velger B2B-møter (flere kan selvf. delta). Det blir sendt ut informasjon om tidspunkt for B2B-møter i løpet fredag 1/7. Frist for påmelding er fredag 1/7 kl. 10.00.

NB! Hvis påmelding til flere B2B-møter så må navn og bedrift påføres for hver “billett” for å fullføre påmelding. Bekreftelse kommer på e-post straks etter bestilling – en for hver “billett”. Hvis bekreftelse ikke kommer er bestillingen trolig ikke fullført – da er det bare å starte på nytt og sørge for å gjennomføre hele prosessen 🙂

I fellessesjonen er det i utgangspunktet plass til opptil 70 stykker, men vi vurderer utvidelse hvis interessen er stor.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men har begrenset antall.

Kontaktperson for arrangementet er Frank Emil Moen – fem@energyinnovation.no – tlf. +47 91591714

Venue

Egersund Energy Hub
Langholmveien 24
Egersund,4373Norway
+ Google Map
Phone:
+4791591714
View Venue Website